Overslaan en naar de inhoud gaan
wood
2 juli 2021 t/m 4 juli 2021

Dutch Wooden Boat Festival

Dit hele festival staat en valt natuurlijk met het komen van houten boten. Dan is nu mijn vraag: mail naar het festival en vertel me of je met je houten boot wilt komen. Het is gratis en niemand zal het je kwalijk nemen wanneer je toch, ondanks je goede voornemen onverwacht toch niet kunt (of mag) komen. Eerst vragen we van jullie je inzet om te willen komen. Dan weten wij hier voor wie we het willen organiseren!

Net als in 2019 is de toegang weer gratis voor zowel schepen als toeschouwers. Net als toen zijn er weer schepen in het water en op de kant, sprekers en wellicht nog een ABBA. We willen gaan ketting-roeien, demo's organiseren, een tweedehands markt organiseren voor een goed doel: weer Sailcargo.org in Costa Rica; ik ben daar rond de jaarwisseling weer geweest en ze zijn erg blij met elk jaar weer onze bijdrage. Bezoek eens de website https://www.sailcargo.org en wordt net zo enthousiast als ik.

Geen verloting dit jaar, want er is even geen scheepje beschikbaar. Maar wanneer jullie oude maritieme spullen willen doneren die wij weer kunnen verkopen? Ikzelf ga al mijn liggende boot bouwtekeningen verkopen en een goede vriend van mij doet mee. Ook heb ik wat maritieme spullen liggen die weg mag bij zo'n 'boat-jumble'; kortom het begin is er!

Voor je deelname en andere informatie:
Bert van Baar
E info@dutchwoodenboatfestival.nl


 

leaderboard