Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo MI
17 mei 2022 t/m 19 mei 2022

Beurs Maritime Industry

De zestiende editie van Maritime Industry, die aanvankelijk gepland stond voor 2021 in Evenementenhal Gorinchem is uitgesteld naar 17, 18 en 19 mei 2022.

De toekomst van de binnenvaart staat centraal. Er zijn een hoop vraagstukken rondom wetgeving en voorschriften binnen de branche. Maritime Industry speelt daar op in met o.a. een kennistheater waarin de actualiteiten zoals digitalisering, nieuwe emissie eisen en de modal shift worden behandeld. 

Het roer gaat om

Niet alleen de begane grond ademt de toekomst. De beurs presenteert namelijk met trots dit jaar de geheel vernieuwde beursvloer Next Level. Op Next Level vindt u alles over de toekomst van de binnenvaart met exposanten op het gebied van autonoom varen, alternatieve brandstoffen, elektrisch varen en innovaties binnen de maritieme sector. Ook vindt u daar het kennistheater wat bomvol inspiratie staat en u antwoord geeft op de vragen die u in de praktijk bezig houden.

Geniet op Next Level ook van een uitzonderlijke horeca ervaring dankzij een foodcourt waar de lekkerste hapjes te verkrijgen zijn.

Nieuwe contacten

Maritime Industry maakt gebruik van een technologische innovatie: een systeem dat bezoekers en exposanten helpt gegevens uit te wisselen. Het wordt voor de bezoeker en exposant nog makkelijker om informatie te verzamelen tijdens de beurs dankzij de komst van de Smart Badge technologie.

leaderboard