Overslaan en naar de inhoud gaan
folder
16 oktober 2020 t/m 18 oktober 2020

Belgian Boat Show Float

De Belgian Boat Show gaat komend najaar toch door, met het vooruitzicht van een in-water editie bij de West-Vlaamse kustplaats Nieuwpoort op 16, 17 en 18 oktober.

Medeorganisator Florent Godin: “We zijn absoluut overtuigd van de waarde die pleziervaart en watersport aan het vrijetijdsaanbod toevoegt. We gaan begin juli overleggen met de sector hoe we samen de yachting, de brandingsporten, het zeilen, het waterskiën, jetskiën en de wakeboarding maar ook surfen en kiten nog dit jaar dichter bij het publiek gaan brengen”.

Het watersportevenement zal dan ook een verzameling worden van nieuwe en tweedehandsjachten en open boten van een zo divers mogelijk aanbod. Daarnaast komen ook toeleveranciers van alle mogelijke accessoires op de wal te staan. Het is ook een open forum voor vaar- en zeilscholen, vaarreisorganisatoren en specialisten in ‘boat make-overs’.

Begin juli zitten de bedrijven, de belangenverenigingen en de Belgian Boat Show organisatie samen aan tafel in de Vlaamse Yachthaven Nieuwpoort, die het initiatief host.  Godin: “ We bieden met de Belgian Boat Show Float een uitzonderlijk sterk communicatiemiddel aan, dat de vrijetijdsconsument op een ongekende manier met de gepassioneerde leveranciers van waterpret in contact brengt”. In overleg met de vak- en watersportorganisaties en de betrokken bedrijven wordt daarnaast een nieuw plan ontwikkeld voor de ‘droge’ Belgian Boat Show in het voorjaar van 2021.  

leaderboard