Scheepvaartkrant Banner | Evenementenhal OffshoreNL
Cuneus | Banner scheepvaartkrant

Over ons

De Scheepvaartkrant verschijnt elke veertien dagen in een oplage van ruim 26.000 exemplaren met abonnees in binnen- en buitenland en geselecteerde verspreidpunten langs internationale wateren. Hiermee worden ruim 75.000 lezers bereikt met een sterke binding in de maritieme sector.
De Scheepvaartkrant is een onafhankelijk vakblad voor voor Rijn-, binnen-, passagiersvaart,shortsea, scheepsbouw, toeleveringsbedrijven etcetera.

De Scheepvaartkrant is meer dan alleen een krant. Wij informeren in verschillende vormen, waaronder ook met actueel nieuws op onze website en via themabijlagen waarin de lezer wordt geïnformeerd over thematisch gekozen onderwerpen met voor hen relevante informatie.
De internetsite scheepvaartrkrant.nl bereikt de gebruikers met actueel nieuws, biedt de mogelijkheid de krant online te lezen en heeft een uitgebreide zoekfunctie voor o.a.redactionele artikelen, (personeels)advertenties, projecten en scheepsaanbieders. Ook kunt u de App van De Scheepvaartkrant downloaden via de App Store en Google Play. Met deze App heeft u altijd het actuele nieuws direct op uw mobiel beschikbaar

Voor adverteerders worden unieke mogelijkheden geboden, naast een advertentie of advertorial in de krant, een thema bijlage of een special is er de mogelijkheid tot adverteren op de website en in onze App. De krant biedt daarnaast de unieke mogelijkheid tot inzet van een flying page, memosticker op de voorzijde, ingestoken brochure of een eigen mini-krant.

De redactie staat borg voor actuele en kwalitatieve berichtgeving.

  • Vind hier uw daily Scheepvaartkrant app!

    Vind uw app in de GooglePlay Vind uw app in de app-store
  • Vind hier uw e-paper Scheepvaartkrant app!

    Vind uw app in de GooglePlay Vind uw app in de app-store
  • Vind hier uw Scheepvaart- telefoongids app!

    Vind uw app in de GooglePlay Vind uw app in de app store

Meer Nieuws