Overslaan en naar de inhoud gaan
Nieuwjaarsduik JongBLN in Kralingse Plas

Nieuwjaarsduik JongBLN in Kralingse Plas

Onder de titel 'Splash! Refresh your New Year’s resolutions' houdt JongBLN op donderdag 18 januari een verlate nieuwjaarsduik in de Kralingse Plas. Het ludieke evenement vormt het begin van een nieuwjaarsbijeenkomst voor de jongerenafdeling en wordt gehouden bij The Boathouse Kralingen, vanaf 15.00 uur.

‘Een 'opfrisser’ waarmee we zowel letterlijk als figuurlijk, samen met een flinke dosis lef, het nieuwe jaar in duiken”, zo luidt de uitnodiging aan de 150 leden. En: “Neem je zwemkleren mee (of meest hilarische outfit; creativiteit wordt beloond). Wij zorgen voor bites, borrels en veel fun. Je wordt niet thuisgebracht”.

Vloggers

2018 staat voor JongBLN in het teken van binnenvaartpromotie onder jongeren. Zo wordt er hardop gedacht aan varende bloggers en vloggers, die wekelijks bij BLN een groot platform krijgen om de binnenvaart onder jongeren populair te maken. Op de nieuwjaarsduik worden vijftig onverschrokken deelnemers verwacht. Vooraf aanmelden (info@bln.nl) is niet verplicht, maar levert wel een customised Splash-badjas op.

FOTO: Het grote voorbeeld: Scheveningen. (Foto VVV)

leaderboard