Overslaan en naar de inhoud gaan
Futureland
Jerry Lampen

Futureland ontvangt miljoenste bezoeker

Futureland, het informatiecentrum van het Havenbedrijf Rotterdam op de Maasvlakte, heeft donderdag 15 maart de miljoenste bezoeker ontvangen. Lisette Roselaar en haar gezin uit Hellevoetsluis werd in FutureLand verwelkomd met bloemen en verrast met een exclusief diner op de terminal van buurman Sif Group, met uitzicht op de Prinses Amaliahaven en de terminals van APM Terminals en Rotterdam World Gateway.

Lisette Roselaar was blij verrast: “We kwamen naar FutureLand voor het terugbrengen van de spreekbeurtbox waarmee onze zoon z’n spreekbeurt heeft gehouden. We waren compleet overdonderd. We komen hier wel vaker. Maar een etentje op zo een bijzondere plek middenin de haven maak je natuurlijk nooit meer mee. Wel jammer van dit herfstweer.” 

Futureland is nog geen tien jaar geleden geopend door toenmalig koningin Beatrix. Het informatiecentrum is naar eigen zeggen één van de best bezochte uitjes in de Rotterdamse regio.

In FutureLand ervaren bezoekers hoe het nieuwste en modernste havengebied van Nederland in zee werd aangelegd en hoe dit gebied inmiddels volop in ontwikkeling is. Daarnaast maken ze kennis met andere actuele ontwikkelingen in de Rotterdamse haven, zoals de overstap naar hernieuwbare energiebronnen, de aanleg van Offshore Center Rotterdam en binnenkort over de grootschalige verdieping van de Nieuwe Waterweg in een nieuwe, tijdelijke expositie.

 

leaderboard