Pon Power | Banner scheepvaartkrant
Werkendam | Banner scheepvaartkrant
CUNEUS | Banner scheepvaartkrant

Tarieven en mogelijkheden in de reguliere krantDe Scheepvaartkrant verschijnt elke veertien dagen in een oplage van ruim 26.000 exemplaren met abonnees in binnen- en buitenland en geselecteerde verspreidingspunten langs de internationale wateren. De Scheepvaartkrant bereikt ruim 75.000 lezers met een sterke binding in uw doelgroep.

Uw advertentie is een belangrijk onderdeel van onze krant. Veel adverteerders kiezen voor een opvallende positie en een onderscheidende opmaak. Zo weten lezers uw advertentie te vinden. Uw commerciële boodschap kan bovendien als advertorial worden geplaatst, zo speelt u in op de nieuwswaarde die terug te vinden is in onze krant.

De Scheepvaartkrant is meer dan alleen een krant. Wij informeren in verschillende vormen, waaronder ook via onze website www.scheepvaartkrant.nl Combineer uw boodschap in de krant met bijvoorbeeld een advertentie op onze site. Het bereik van uw boodschap neemt hiermee toe.

Advertentietarieven
Exclusief kosten drukmateriaal, opmaak of correcties. (Voor specials, gelden afwijkende tarieven) Contractperiode 1 Jaar
0 - 1.000 mm € 0,78 per mm
1.000 - 2.500 mm € 0,67 per mm
2.500 - 5.000 mm € 0,60 per mm
5.000 - 10.000 mm € 0,52 per mm
10.000 - 15.000 mm € 0,46 per mm
15.000 - 20.000 mm € 0,43 per mm
20.000 - meer mm € 0,41 per mm
Standaard advertenties worden geplaatst in vaste kolombreedtes van 40 millimeter. Een pagina telt in de breedte 8 kolommen en is 436 millimeter hoog.

Het millimetertarief is met een staffel gerelateerd aan de afname, hoe hoger de afname hoe lager het advertentietarief per millimeter. De afname wordt berekend volgens het aantal kolommen x de hoogte in millimeters x het aantal plaatsingen: KOLOM X MM X AANTAL

Bereken hier uw advertentiekosten.

Speciale plaatsingsmogelijkheden
* samenstelling van de krant en het overige advertentieaanbod bepalen de beschikbaarheid van onze mogelijkheden.
IM voorpagina op aanvraag* beperkt mogelijk
IM pagina 3 en 5 factor 3 beperkt mogelijk
IM overige pagina’s factor 2  
voorkeurplaatsing factor 1,5  
fullcolor + € 150,-  
steunkleur + € 50,-  
bijlagen op aanvraag* in totale oplage
panoramapagina op aanvraag* in meerdere katernen
Projecten
Ten behoeve van optimale aandacht voor speciale projecten, zoals opleveringen van nieuwbouwschepen en bijvoorbeeld verbouwingen, heeft De Scheepvaartkrant een speciale fullcolor pagina ontwikkeld, waarbij het voor alle project-leveranciers aantrekkelijk is om deel te nemen. Het doel van dit concept is, om complete technische informatie, deelnemende bedrijven en een foto van het schip, overzichtelijk te groeperen.
Uw investering voor deelname is zeer aantrekkelijk. Uw firmalogo met adresgegevens wordt geplaatst, in combinatie met een gedetailleerde leveringsspecificatie. Voor u een mogelijkheid uw bijdrage goed te kunnen presenteren om ook in nieuwe projecten als partner te kunnen worden geselecteerd.

Specials
Voor speciale uitgaven, beursedities etc. gelden bijzondere tarieven en vastgestelde formaten, zie de prijzen specials.

Advertorials
Opname van advertorials is ook mogelijk. De invulling en investeringskosten zijn in overleg vast te stellen. In het algemeen wordt een uurtarief voor het maken van de advertorial berekend, in combinatie met een tarief voor de hoeveelheid ingenomen ruimte.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met onze verkoop afdeling, bereikbaar onder sales@scheepvaartkrant.nl, telefoon 010-4131679, telefax 010-4046402.

Disclaimer: Typfouten voorbehouden. Aan de prijzen op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

Apps

 • Shipping Technics Logistics Kalkar 2017!

  Vind uw app in de GooglePlay Vind uw app in de app-store
 • Vind hier uw daily Scheepvaartkrant app!

  Vind uw app in de GooglePlay Vind uw app in de app-store
 • Vind hier uw e-paper Scheepvaartkrant app!

  Vind uw app in de GooglePlay Vind uw app in de app-store
 • Vind hier uw Scheepvaart- telefoongids app!

  Vind uw app in de GooglePlay Vind uw app in de app store

Meer Nieuws