Pon Power | Banner scheepvaartkrant
Werkendam | Banner scheepvaartkrant
CUNEUS | Banner scheepvaartkrant
Polmai Banner Scheepvaartkrant

Laatste nieuws

ReŁnie schippersinternaat Prinses Margriet

04.12 - 09.25 Voor de derde keer is er een reünie in voorbereiding voor iedereen die op enige manier betrokken is geweest bij schippersinternaat Prinses Margriet in Zwolle. Ditmaal is er geen specifieke tijdsperiode, waar de organisatie zich op richt.
Het evenement voor alle oud-bewoners, hun ouders, huidige en voormalige medewerkers staat gepland voor 6 oktober 2018 in Zwartsluis en zal worden gehouden in het Zwartewaterhotel. Opnieuw is de organisatie in handen van Alita van Asperen, Geertje Mannak en Bert Klos. Zij zijn nog op zoek naar oude foto’s van het internaatleven; van de grote toneelavonden, Kamp Hattem, etc. Het is de bedoeling om de mooiste foto’s en filmpjes tijdens de reünie met een beamer in de zaal te vertonen.

Het programma van de reünie ziet er als volgt uit:

-vanaf 14.00 uur: ontvangst (met koffie en gebak);
-daarna tot 17.30 uur: samenzijn met hapje en drankje en groepsfoto;
-vanaf 17.30 uur: diverse buffetten (in twee zalen);
-om 20.30 uur begint een afterparty met muziek.

Overnachten

Voor wie dan nog niet naar huis/ boord wil, is er de mogelijkheid te blijven overnachten. Hotel Zwartewater is bereid gebleken al zijn hotelkamers daarvoor tot 1 februari vrij te houden. Geertje Mannak: “Een mooi gebaar, maar dat houdt wel in dat je niet te lang moet wachten met reserveren”. Hiervoor kan direct met Hotel Zwartewater worden gebeld (038- 386 64 44) en geef hierbij aan dat het de reünie betreft.

Inschrijven voor de reünie zelf kan via emailadres reunieprmargriet@hotmail.com. Vermeld hierbij de naam, geboortedatum en de periode die men op het internaat heeft gezeten/ gewerkt. Ook alle ouders zijn van harte welkom. Maak vervolgens 30 euro over naar IBAN: NL76 RABO 0321 3826 76 tnv E. Klos ovv Reünie en de aanmelding is rond. Kent u nog anderen die bij het internaat betrokken zijn geweest? Stuur de uitnodiging dan door.

@FOTO: In de beginjaren was het schippersinternaat nog ondergebracht in een tot hotelschip met slaapzalen omgebouwd vrachtschip aan de Zwolse Turfmarkt.

Meer Nieuws

Apps

  • Vind hier uw daily Scheepvaartkrant app!

    Vind uw app in de GooglePlay Vind uw app in de app-store
  • Vind hier uw e-paper Scheepvaartkrant app!

    Vind uw app in de GooglePlay Vind uw app in de app-store
  • Vind hier uw Scheepvaart- telefoongids app!

    Vind uw app in de GooglePlay Vind uw app in de app store