Laatste nieuws

Lustrumcongres Havenvereniging Rotterdam

19.09 - 13.10 Plastic afval omzetten in olie, vervoer naar het achterland maximaal efficiënt ingericht, opvouwbare containers en nog veel meer innovatie op het Lustrumcongres van de Havenvereniging Rotterdam. Dit congres vindt plaats op donderdag 25 september in LantarenVenster te Rotterdam.
Al 75 jaar is de Havenvereniging Rotterdam dé ontmoetingsplek voor professionals en particulieren met hart voor de haven. Hier treffen managers en medewerkers van haven- en havengerelateerde bedrijven elkaar om kennis uit te wisselen en in te spelen op actuele ontwikkelingen. Allard Castelein, president-directeur van het Havenbedrijf Rotterdam, opent het congres met zijn visie op het belang van innovatie in de Rotterdamse haven. Met prof. Paul van der Laar, directeur Museum Rotterdam, worden vanuit historisch perspectief lessen getrokken voor de toekomst van de Rotterdamse haven. Met diverse sprekers uit de industrie, waar onder Shell, Plastoil, European Gateway Services, en Ampelmann worden maritieme en industriële innovaties met de congresdeelnemers gedeeld.
Jan Bert Schutrops, president van Vopak Nederland en voorzitter van de Havenvereniging over het congres: “Ik ben zeer verheugd dat we op 25 september een programma aan onze leden en belangstellenden van buiten de vereniging bieden over dit zeer belangrijke thema. Onze gezamenlijke industrie spant zich dagelijks in om haar leidende rol in de maritieme en logistieke wereld waar te maken en met state-of-the art technologie te werken aan productiviteit en excellente dienstverlening. En daar presenteren we tijdens het congres enkele nieuwe inzichten in. De Havenvereniging is deze dag met recht dé ontmoetingsplaats in Rotterdam waar iedereen met hart voor de haven en haar industrie samenkomt. Burgemeester Aboutaleb zal het congres afsluiten en onderstreept daarmee het belang dat ook hij hecht aan deze motor van de stad”.

Meer Nieuws

Scheepvaartkrant Beursbijlage Shipping Technics Logistics Kalkar
BingVosKaiser Banner Scheepvaartkrant
Scheepvaartkrant banner | Kampers
Scheepvaartkrant|Banner Oechies
  • Vind hier uw daily Scheepvaartkrant app!

    Vind uw app in de GooglePlay Vind uw app in de app-store
  • Vind hier uw e-paper Scheepvaartkrant app!

    Vind uw app in de GooglePlay Vind uw app in de app-store
  • Vind hier uw Scheepvaart- telefoongids app!

    Vind uw app in de GooglePlay Vind uw app in de app store
  • Vind hier de nieuwste apps!


Poll | 16 september 2014

Steeds meer bedrijven en organisaties in de scheepvaart lanceren apps om hun informatie te verspreiden. Vindt u dit handig?
Ja, ik heb dan alle informatie makkelijk bij de hand
Nee, ik zoek liever informatie op via mijn computer
Ja, maar alleen als ze gratis zijn
Nee, ik download nooit apps, ik heb geen smartphone
Ja, maar ik vind het aanbod onoverzichtelijk
Nee, ik houd het liever bij papieren informatievoorziening
Son Banner Scheepvaartkrant