Pon Power | Banner scheepvaartkrant
Werkendam | Banner scheepvaartkrant
CUNEUS | Banner scheepvaartkrant

Apps

Welkom op de app-pagina van de Scheepvaartkrant.

De afgelopen jaren heeft de Scheepvaartkrant niet stil gestaan qua ontwikkelingen op het gebied van de nieuwe media. Zo is het nieuws tegenwoordig ook te volgen via de Scheepvaartkrant app en is de Scheepvaarttelefoongids ook te bereiken via een app.


Hieronder een overzicht van de door de Scheepvaartkrant ontwikkelde apps:

Vind hier uw e-paper Scheepvaartkrant app!


De Scheepvaartkrant is hét tweewekelijks onafhankelijk vakblad voor de Rijn-, binnen-, passagiers- en kustvaart, scheepsbouw en toeleveringsbedrijven et cetera. Net als de gedrukte krant biedt de e-paper onder andere actueel nieuws, projecten en bedrijfspresentaties.

Anders dan in de gedrukte krant kun je met de app ook filmpjes bekijken, foto presentaties zien of doorklikken naar meer informatie. De app en de uitgaven van de krant zijn gratis.

Prijs: gratis
Download de app nu:  
Vind uw app in de GooglePlay Vind uw app in de app-store

Vind hier uw daily Scheepvaartkrant app!


De app van De Scheepvaartkrant biedt u een overzicht van het meest actuele nieuws betreffende de binnenvaart. U kunt ook de actuele krant weergegeven zodat u niets hoeft te missen.
Doormiddel van deze app heeft u ook toegang tot de scheepvaarttelefoongids. Zoeken van een telefoonnummer is gemakkelijk door een deel van de scheepsnaam of scheepseigenaar in te tikken. Indien het gezochte telefoonnummer gevonden is kunt u het nummer meteen bellen.
De app biedt ook een bedrijvenindex waarmee u door middel van het zoeken op de product of dienst gemakkelijk alle aanbieders voor het product of de dienst vindt.
Ook vindt u in de app een aflossersindex, waarin u door te zoeken op naam, functie, vaartuig, papieren of een combinatie daarvan direct de juiste aflosser vindt.
In de app is ook een index van adverteerders terug te vinden. Doorklikken op een adverteerder leidt naar de advertentie en na doorklikken op de advertentie komt u op de website van de adverteerder terecht.
Prijs: gratis
Download de app nu:  
Vind uw app in de GooglePlay Vind uw app in de app-store

Scheepvaart-telefoongids app


De Scheepvaarttelefoongids biedt u alle actuele nummer-vermeldingen van schip, schipper en scheepseigenaar. Zoeken van een telefoonnummer is gemakkelijk door een deel van de scheepsnaam, schipper of scheepseigenaar in te voeren. Indien het gezochte telefoonnummer gevonden is kan direct het nummer gebeld worden.
De app biedt ook een bedrijvenindex waarmee u door middel van het zoeken op product of dienst gemakkelijk alle aanbieders voor het product of de dienst vindt. Ook kunt u het bedrijf dat u zoekt gemakkelijk vinden door direct de bedrijfsnaam in te geven.
U vindt in de app ook de mogelijkheid aflossers te zoeken, middels het zoeken op naam, functie, vaartuig, papieren of een combinatie hiervan.
Tenslotte is ook een index van de adverteerders uit de Scheepvaarttelefoongids terug te vinden. Doorklikken leidt naar de advertentie en na doorklikken op de advertentie komt u op de website van deze adverteerder terecht.

Prijs: gratis
Download de app nu:  
Vind uw app in de GooglePlay Vind uw app in de app store

Maritime Industry app


Maritime Industry is de beurs in Nederland als platform voor specialisten in de binnen- en zeevaart en visserij. Bezoekers ontmoeten elkaar in Gorinchem om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de maritieme sector en relaties te ontmoeten. Op 24 t/m 26 mei zal een volledig aanbod van producenten, importeurs, constructeurs, groothandelaren en toeleveranciers aan de binnen- en zeevaart en visserij aanwezig zijn. Met de Maritime Industry app heeft u alle informatie rondom deze jaarlijkse beurs op uw smartphone of tablet.
Prijs: gratis
Download de app nu:  
Vind uw app in de GooglePlay Vind uw app in de app-store

Mosselen aan de Maas app


Op 24 en 25 augustus 2016 vindt de vierde editie van de vakbeurs Mosselen aan de Maas plaats. Deze beurs is dé toegangspoort voor het aanhalen van relaties en kennismaking met prospects. Mosselen aan de Maas heeft tijdens de eerste drie edities een groot aantal deelnemers gekend. Een groep die ook dit jaar weer fors is toegenomen en nog verder zal toenemen. Mede gelet op het groeiend aantal bezoekers geeft dit evenement ondernemingen de mogelijkheid zich te presenteren op een dynamische beurs waar zakendoen in een sfeervolle ambiance garant staat voor succes. Als bezoeker van de beurs maakt u kennis met een grote groep ondernemers. Mosselen aan de Maas legt het accent op netwerken voor directie en management vanuit het midden- en grootbedrijf. Met als achtergrond het authentieke ss Rotterdam en de wereldhavendagen, staat deze beurs garant voor een evenement op topniveau waar u als onderneming niet mag ontbreken en als bezoeker zeker geweest moet zijn.

Prijs: gratis
Download de app nu:  
Vind uw app in de GooglePlay Vind uw app in de app-store

Open Scheepvaartdagen Antwerpen app


Op 18, 19 en 20 maart 2016 vindt de negenentwintigste editie van de Open Scheepvaartdagen in Antwerpen plaats. In Hangar 29, Waagnatie zullen ondernemers en relaties elkaar deze drie dagen weer ontmoeten in de havenstad met zijn rijke historie. Met nieuwkomers en trouwe exposanten wordt ook in 2016 een interessant evenement geboden.Prijs: gratis
Download de app nu:  
Vind uw app in de GooglePlay Vind uw app in de app-store

Shipping Technics Logistics Kalkar appp


Direct aan de Rijn in Hotel, business, vrijetijds- en attractiepark Wunderland Kalkar wordt in de beurshal op 27 september en 28 september 2016 voor de derde keer de beurs Shipping Technics Logistics georganiseerd. Ondernemers en relaties zullen elkaar twee dagen ontmoeten op deze Duits, Nederlands-Belgische binnenvaartbeurs.

De vakbeurs is gratis te bezoeken en heeft voor haar vakbezoekers een All In concept. Toegang, parkeren en de hapjes en drankjes op de beursvloer zijn gratis. Met dit concept wordt door de organisatie een volledig verzorgde beurs georganiseerd. De zes hotels op het terrein staan tot de beschikking van iedereen die wil overnachten. In de directe omgeving van het park zijn leuke stadjes en dorpjes te bezoeken. Tijdens de beursdagen is het attractiepark 'Kernie's Familienpark' gesloten.

Prijs: gratis
Download de app nu:  
Vind uw app in de GooglePlay Vind uw app in de app-store

Apps

  • Vind hier uw daily Scheepvaartkrant app!

    Vind uw app in de GooglePlay Vind uw app in de app-store
  • Vind hier uw e-paper Scheepvaartkrant app!

    Vind uw app in de GooglePlay Vind uw app in de app-store
  • Vind hier uw Scheepvaart- telefoongids app!

    Vind uw app in de GooglePlay Vind uw app in de app store

Meer Nieuws